Κατασκευή Ιστοσελίδων

Your first digital step

Websites

E-Shops

Custom Websites

Κατασκευή ιστοσελίδων
με την FNGnet

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο ψηφιακό βήμα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάθε επαγγελματίας και φυσικά κάθε εταιρεία. Ένα άρτια κατασκευασμένο website αποτελεί το “σπίτι” κάθε επιχείρησης. Παρέχει πληροφορίες για την ιστορία της σας και την επαγγελματική σας δράση. Σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε στους επισκέπτες την υπεροχή σας, την καινοτομία σας και φυσικά να τους παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες για το αντικείμενό σας.

kataskevi-istoselidon-fngnet
kataskevi-istoselidon-promotion

Η ιστοσελίδα ως “κέντρο” προώθησης

Η κατασκευή ενός website είναι ζωτικής σημασίας για την επικοινωνία της επιχείρησής σας. Όλες οι προωθητικές ενέργειες αρχίζουν και τελειώνουν σε αυτό. Έτσι, κάθε επιτυχημένη υλοποίηση, έχει το κατάλληλο περιεχόμενο ώστε να παρέχει στους επισκέπτες σοβαρή πληροφόρηση και έτσι να τους οδηγήσει στο πολυπόθητο τελικό βήμα, που δεν είναι άλλο από την “πώληση” ή γενικότερα την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη.

Τα Top 6 χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου website

Μια άρτια κατασκευή website περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία που επηρεάζουν σημαντικά το τελικό κόστος αλλά έχει και κάποια πολύ σημαντικά, απαιτούμενα στοιχεία που θα πρέπει να αποτελούν την ελάχιστη προϋπόθεση. Μερικά από αυτά είναι:

Για την Fngnet, τα παραπάνω αποτελούν τη βάση μιας κατασκευής ενός σύγχρονου ιστότοπου. Ανάλογα με την επαγγελματική σας δραστηριότητα, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η προσθήκη μοναδικών στοιχείων και λειτουργιών που θα απογειώσουν την επισκεψιμότητα αλλά και την εμπειρία χρήσης των επισκεπτών.

Η Fngnet δημιούργησε για εσάς 3 πακέτα λύσεων για να επιλέξετε το κατάλληλο για τη δική σας επιχείρηση. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιθυμείτε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να βοηθήσουμε να λάβουμε μαζί τη σωστή απόφαση για την υλοποίηση του δικού νσας website

starter-pack-website
Για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους παρουσία στο διαδίκτυο. Μια αξιοπρεπείς λύση στο το ελάχιστο κόστος!

Έως 3 σελίδες
Σελίδα επικοινωνίας με φόρμα
Χάρτης Google
Σύνδεση με Google analytics
Σύνδεση με Social media
Κειμενογραφία
 SEO


650€*
Η κατάλληλη λύση για την επιχείρηση που θέλει να αναδείξει τις υπηρεσίες τις με μια πλήρης υλοποίηση

Έως 5 σελίδες
Σελίδα επικοινωνίας με φόρμα
Χάρτης Google
Σύνδεση με Social media
Σύνδεση με Google analytics
Κειμενογραφία
SEO


900€*
Η ιδανική υλοποίηση για επιχειρήσεις με πολλαπλές κατηγορίες υπηρεσιών και υψηλότερους στόχους

Έως 10 σελίδες
Σελίδα επικοινωνίας με φόρμα
Χάρτης Google
Σύνδεση με Social media
Σύνδεση με Google analytics
Κειμενογραφία
SEO


1350€*
Ας επιλέξουμε μαζί

Custom Κατασκευή website

Κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση έχει συγκεκριμένες ανάγκες. Στην Fngnet προσεγγίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέγουμε την κατάλληλη πλατφόρμα κατασκευής, την αισθητική που θα “μιλήσει” στο κοινό σας και παράλληλα θα εκφράζει και το status σας ή την ταυτότητα του brand σας.

Tailormade

Επικοινωνία